Käsiraamat "Nõuanded koduostjale. Praktilised nõuanded, kuidas leida unistuste kodu"

Müüja: Kinnisvarakool
0 971
14,99
3 aastat tagasi

Käsiraamatu tutvustus

Käsiraamat “Nõuanded koduostjale. Praktilised nõuanded, kuidas leida unistuste kodu” on suunatud inimestele, kes plaanivad osta kodu.

Kodu ostmine on reeglina inimese elu kõige suurem ost. Tühisena tunduv protsendikene rahalist võitu, mis tuleneb heast ja läbimõeldud planeerimisest võib olla märkimisväärne rahaline summa.

Käsiraamat annab põhjalikult nõu, millised mõtteid kodu ostmise juures mõlgutada ja millele rohkem tähelepanu pöörata. Detailselt on käsitletud kodu ostmise esmaseid kaalutlusi, põhjalikult on lahatud koduostu finantseerimist, kõrvale ei ole jäänud tehingu vormistamise ja lepingute sõlmimisega seonduv.

Esmakordse koduostja kõrval leiavad õpikus kindlasti mõtisklemist väärivat nii kogemustega koduostjad, kui kinnisvaramaaklerid, kel on võimalus saada täiendavaid mõttekäike kodu soetamise erinevatest vaatenurkadest.

Käsiraamat sobib hästi õpikuks kinnisvaratehingutega kokkupuutuvatele spetsialistidele (maakleritele, arendajate müügiinimestele), et selgeks teha erinevad kaalutlused, mille eest koduostja seisab.

Autor

Käsiraamatu “Nõuanded koduostjale. Praktilised nõuanded, kuidas leida unistuste kodu” autor on kinnisvarakonsultant ja -koolitaja Tõnu Toompark.

Tõnu Toompark on kinnisvaravaldkonnaga kokku puutunud avalikus sektoris, erinevates vahendusbüroodes ja kinnisvaraarendusega tegelevas ettevõttes. Nii on eelmisse sajandisse ulatuva karjääri kestel tulnud kokku puutuda lugematute juhtumistega, mis kõik on andnud ainest käsiraamatu koostamiseks.

Täiendavalt on Tõnu Toompark koostanud kinnisvaratehingute tegemisega seonduvaid juhendmaterjale Eesti suuremate kinnisvaraportaalide jaoks. Autor on kirjutanud sadu kinnisvarateemalisi artikleid ja kommentaare, mis on avaldatud Eesti juhtivates ajalehtedes ja ajakirjades.

Lisaks on Tõnu Toompark Kinnisvarakooli hinnatud lektor.

“Nõuanded koduostjale” toimetaja on Ühinenud Kinnisvarakonsultandid OÜ partner Urmas Tehver.

Sisukord ja sissejuhatus

Asukoht

Parema teenuse pakkumiseks kasutab lehekülg küpsiseid. Kuuluta24.ee'd kasutades nõustud küpsistega.